Πατέρας δύο παιδιών νεκρός σε τροχαίο – Ήταν υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας δύο παιδιών νεκρός σε τροχαίο – Ήταν υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Στο τζιπ, που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό (Ναυτοδικείο), εγκλωβίστηκαν δύο άτομα: Ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, και ένας ναύτης 29 ετών, σοβαρά τραυματισμένος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη διασταύρωση της Ραφήνας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.

Η 88χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα αναποδογύρισε και έφτασε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Πατέρας δύο παιδιών ο νεκρός υποπλοίαρχος

Στο τζιπ, που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό (Ναυτοδικείο), εγκλωβίστηκαν δύο άτομα: Ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, και ένας ναύτης 29 ετών, σοβαρά τραυματισμένος, όπως αναφέρει το irafina.gr.

Σε ανακοίνωση για το συμβάν, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αναφέρει: «Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr