Πάτρα: Αυτή είναι η φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος στη Ρούλα – Νέοι συγκλονιστικοί διάλογοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αυτή είναι η φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος στη Ρούλα – Νέοι συγκλονιστικοί διάλογοι

Νέα στοιχεία μεταδίδονται σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έφεραν στον κόσμο τρία κοριτσάκια, που έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης στην 33χρονη, στις 6 Απριλίου 2021, αλλά και ο σοκαριστικός διάλογος που είχαν μεταξύ τους.

Η φωτογραφία αποτυπώνει το εσωτερικό του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς τους. Εκεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να συναντούσε περιστασιακά τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της, σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive” στον ALPHA. Ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε στην 33χρονη να μην του στείλει ξανά μήνυμα, ενώ εκείνη πέρασε στην αντεπίθεση, θυμίζοντάς του και τις δικές του απιστίες.

Την επίμαχη περίοδο είχε πεθάνει η μικρή Ίριδα, το έξι μηνών βρέφος της οικογένειας. Λίγες ημέρες αργότερα, θα έμπαινε στο νοσοκομείο και η Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί, που κατέληξε στα τέλη του Ιανουαρίου.

Πάτρα - σπίτι νοικοκυράς

Ο διάλογος που είχε το ζευγάρι:

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω. Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω ΦΩΤΟ το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες πού ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι, μην ξαναπείς κάτι άλλο, γιατί μαζί δεν θα είμαστε ξανά ποτέ.

Ρούλα: Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι, καθώς έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως θέλησε να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο “νόμισμα”.

Ρούλα: “Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα”.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο “άνδρας υπόδειγμα” που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή “αγάπαγε” τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πείραζε πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr