Πάτρα: Άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών βλέπει ο Στράτος Μαυροειδάκος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών βλέπει ο Στράτος Μαυροειδάκος

Εξελίξεις και μέσα στην εβδομάδα βλέπει ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος

Σίγουρος για άμεσες εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο κ. Μαυροειδάκος εκτιμά ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Μεθοδικά υπάρχουν δύο έρευνες, μία από το Ανθρωποκτονιών και μία από την άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών που θα βγάλουν ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα θα το πάρουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί και θα υπάρχουν εξελίξεις. Όταν καλείται το Ανθρωποκτονιών σε μια υπόθεση, η υπόθεση αυτή τελειώνει», σχολίασε.

«Αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια θα κληθούν όλοι από το περιβάλλον των παιδιών, όπως η μητέρα και ο πατέρας. Εάν κληθούν να καταθέσουν θα υπάρχει μεθοδολογία από τους έμπειρους αξιωματικούς ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Το δύσκολο σε αυτές τις υποθέσεις είναι το πώς αποδεικνύεται» πρόσθεσε.

Ο κ. Μαυροειδάκος βλέπει λάθη στην υπόθεση: «Θα υπάρχουν εξελίξεις μετά από μια πάρα πολύ καλή έρευνα της αστυνομίας ώστε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, αυτός που την έχει διαπράξει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Οι θεράποντες ιατροί κίνησαν τη διαδικασία. Αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια έχουν γίνει λάθη, στις ιατροδικαστικές, στη διαδικασία. Κι αυτό που ακούστηκε για τη μεταφορά των οργάνων του ενός εκ των παιδιών από τον πατέρα στην Πάτρα, αν έχει γίνει είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι πρέπει να ζητηθούν ευθύνες για το τι έχει πάει λάθος».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr