Πάτρα: Έκλεισαν δρόμοι λόγω κατολισθήσεων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Έκλεισαν δρόμοι λόγω κατολισθήσεων

Πάνω από 80 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος και κατολισθήσεις είναι μερικά από τα προβλήματα που προκλήθηκαν από το πέρασμα της σύντομης αλλά ισχυρής κακοκαιρίας στην Ελλάδα. Προβλήματα έχουν καταγραφεί στην Αττική, στην Ηλεία αλλά και στην Αχαΐα.

Προβλήματα σημειώνονται στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αχαΐας καθώς έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής Μετόχι της Αιγιάλειας, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών, κατόπιν βροχόπτωσης.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου – Δερβενίου – Μαμουσιάς, λόγω κατολίσθησης, ενώ με δυσχέρεια διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων ανάμεσα στις κοινότητες Δάφνες και Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας καθώς φερτά υλικά βρίσκονται στο οδόστρωμα.

Περισσότερες από 80 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από το βράδυ χθες Σάββατο ως σήμερα το πρωί στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν η εκδήλωση ισχυρών ανέμων, καταιγίδων και ισχυρών βροχοπτώσεων.

Κατά τους αριθμούς της πυροσβεστικής, το κέντρο επιχειρήσεων δέχθηκε συνολικά 82 κλήσεις. Κατά την ίδια πηγή, πυροσβέστες προχώρησαν σε 41 κοπές δέντρων και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr