ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ενήλικος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 12χρονο

Πάτρα: Ενήλικος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 12χρονο

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στις αστυνομικές αρχές η μητέρα του 12χρονου.

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε βάρος 12χρονου παιδιού, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2026, στην περιοχή του Ρίου. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα που του αποδίδονται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στις αστυνομικές αρχές η μητέρα του 12χρονου. Όπως ανέφερε, ο ανήλικος δέχθηκε σωματική επίθεση από τον 19χρονο ενώ βρισκόταν εντός καταστήματος, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Πηγή: Pelop.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr