Πάτρα: H Πισπιρίγκου ανέβασε φωτογραφία από τη Μαλένα, λίγο πριν δολοφονηθεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: H Πισπιρίγκου ανέβασε φωτογραφία από τη Μαλένα, λίγο πριν δολοφονηθεί

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει η λεζάντα που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες μετά

Νέα ανατριχιαστική εικόνα- ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, μετά το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, το οποίο και παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο ΑΝΤ1 ανέσυρε από τις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα σόσιαλ μίντια, φωτογραφία με την μικρή Μαλένα, να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει η λεζάντα που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30.

Όπως  γράφει μάλιστα η προφυλακισμένη ως παιδοκτόνος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου».

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media 15 μήνες μετά από τον θάνατο του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στην φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει σουβλάκι.

Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι, λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή, από το χέρι του ανθρώπου που της έφραξε τους αεραγωγούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όχι μόνο η Τζωρτζίνα αλλά και η Μαλένα,  δολοφονήθηκε σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών.

ΠΗΓΗ: ANT1

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr