Πάτρα: Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα κατέθεσε και έριξε «βόμβες» – Πρόταση για εκταφή της Μαλένας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα κατέθεσε και έριξε «βόμβες» – Πρόταση για εκταφή της Μαλένας

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή και ο Μάνος Δασκαλάκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή και ο Μάνος Δασκαλάκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι είπε η ιατροδικαστής

Κάτω από άκρα μυστικότητα η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα. Πρόκειται για την ιατροδικαστή που έβαλε την υπογραφή της, στην εξέταση που έγινε στη σορό της Μαλένας το 2019, όταν το μόλις 3,5 ετών κορίτσι, πέθανε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Τότε η μικρή είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μπροστά στη Ρούλα Πισπιρίγκου, μια μέρα που οι γιατροί σκέφτονταν να της δώσουν εξιτήριο. Από τότε ακολούθησαν οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, με την υπόθεση να περνά στα χέρια του Ανθρωποκτονιών και την 33χρονη να βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr