Πάτρα: Η ημερομηνία “κλειδί” στην αναζήτηση για κεταμίνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η ημερομηνία “κλειδί” στην αναζήτηση για κεταμίνη

Μια ημερομηνία λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας θεωρείται “κλειδί” στην έρευνα για την πορεία της κεταμίνης.

Μια ημερομηνία λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας θεωρείται “κλειδί” στην έρευνα για την πορεία της κεταμίνης.

Αυτή η ημερομηνία είναι η 11η Ιανουαρίου 2022. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται να έχει κάνει έρευνα σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Πριν, δεν έχει αναζητήσει τίποτα σχετικό.

Η Τζωρτζίνα είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο του Ρίου στην Πάτρα στις 19 Ιουλίου 2021 και για τους επόμενους 7 μήνες δεν είχε κανένα παρουσιάσει πρόβλημα στην υγεία της.

Ξαφνικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 11 Ιανουαρίου κάνει αναζητήσεις για φάρμακα και ουσίες, χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι στην φαρμακευτική αγωγή της κόρης της. Τέσσερις ημέρες μετά την αναζήτησή της, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μια μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα και το ίδιο βράδυ αρχίζει τα επεισόδια.

Στις 19 Ιανουαρίου το κοριτσάκι μπαίνει και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και δέκα ημέρες μετά πεθαίνει από την κεταμίνη.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία στην οποία ο θάνατος της Τζωρτζίνας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR», ότι η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ως βασική ύποπτος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη, από το διαδίκτυο, αλλά από κάπου αλλού χωρίς να αφήσει εύκολα ίχνη πίσω της.

Στη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δεν θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δεν θα την αγόραζε από το διαδίκτυο.», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr