Πάτρα: Νέα «βόμβα» από τον Μάνο Δασκαλάκη – «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέα «βόμβα» από τον Μάνο Δασκαλάκη – «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός»

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μάνος σε άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος.

Ωστόσο, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον και αποκάλυψε τι κάνει και πού βρίσκεται.

Πράγματι, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα.

Είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.

Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

«Ζω τη δική μου φυλακή», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να το του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.

«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr