Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο πατέρας των παιδιών λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο πατέρας των παιδιών λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν το πανελλήνιο 

Νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν το πανελλήνιο

Την ώρα που αναμένεται να καταθέσουν 70 γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές από τα τέσσερα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε η μικρή Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε στην , νέα στοιχεία μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, ο πατέρας των παιδιών, δυο μέρες αφότου πέθανε η Τζωρτζίνα, πήγε στην Ευελπίδων -στον εισαγγελέα υπηρεσίας- και καταθέτει μια αίτηση, μέσω της οποίας ζητά να μην επιληφθεί της υποθέσεως η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, αλλά να αναλάβει την υπόθεση η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Ωστόσο, αυτό το αίτημα δεν γίνεται δεκτό, αφού ο εισαγγελέας δηλώνει αναρμόδιος. Παρ’ όλα αυτά, ο πατέρας δεν το βάζει κάτω, πηγαίνει στην εισαγγελία ανηλίκων και καταθέτει το ίδιο αίτημα. Όμως και πάλι η απάντηση είναι αρνητική.

Τελικά ο κ. Δασκαλάκης πηγαίνει στο Α.Τ. Αμπελοκήπων καταθέτει και ουσιαστικά ξεκινάει η διαδικασία προκειμένου να γίνει η νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα.

Ένα ακόμη πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον τoυ Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας  Πισπιρίγκου μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης  στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προέβη σε αποκαλύψεις, οι οποίες ρίχνουν φως στη σκοτεινή υπόθεση των 3 θανάτων των κοριτσιών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr