Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη Ρούλα, «σε ακούμπησαν;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη Ρούλα, «σε ακούμπησαν;»

Τι είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, που ένα 24ωρο πριν είχαν λάβει καταθέσεις από τη μητέρα και τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Τρίτης στη ΓΑΔΑ.

Η διαδικασία άρχισε στις 13:00 το μεσημέρι με τους αξιωματικούς να ζητούν από την αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και το pelop.gr  να κάνει ανασκόπηση της ζωής της μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η «εξιστόρηση» που περισσότερο είχε χαρακτήρα μονόλογου, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η βασική μάρτυρας στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας αφέθηκε να μιλά μόνη της για προσωπικά βιώματα, αλλά και για καταστάσεις και γεγονότα που σχετίζονται με τις απώλειες των τριών παιδιών και τη σχέση Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα.

Οι λιγοστές «διακοπές» στη ροή του λόγου της από το δίδυμο των αστυνομικών έγιναν για κάποιες διευκρινίσεις, όχι όμως επί της ουσίας της βασικής υπόθεσης του θανάτου της Ίριδας και των αδελφών της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφερόμενη στη σχέση Μάνου και Ρούλας, παραδέχθηκε πως υπήρχαν εντάσεις κατά τον κοινό τους βίο και φέρεται να αναφέρθηκε σε «άγνωστες» συμπεριφορές και πτυχές του χαρακτήρα του 30χρονου. Εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά βέβαιη για την αθωότητα της 33χρονης.

Κατά πληροφορίες από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο «μονόλογος» και για διάστημα περίπου τριών ωρών, όλα όσα είπε καθαρογράφτηκαν και, όπως προβλέπεται, οι αστυνομικοί της ανέγνωσαν την κατάθεση της την οποία και υπέγραψε στις 10 το βράδυ.

Φέρεται να ζήτησε να γίνουν κάποιες διορθώσεις, όχι όμως σε κομβικά σημεία.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατά πληροφορίες της «Π» χρειάστηκε να παραμείνει στη ΓΑΔΑ για μια ακόμα ώρα, στο πλαίσιο του σχεδίου «διαφυγής» της προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η έξοδος της από τα ΜΜΕ.

Μεταφέρθηκε με συμβατικό όχημα της αστυνομίας σε σημείο όπου την περίμεναν η μητέρα, ο πατριός της και ο δικηγόρος Οθων Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όση ώρα η αδελφή της βρισκόταν στη ΓΑΔΑ, φέρεται να είχε τακτική επικοινωνία με τους δικούς της. Λίγο πριν μπει στο κελί της, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», κατάφερε να μιλήσει με τη Δήμητρα και όταν την άκουσε ξέσπασε σε λυγμούς. «Κοπέλα μου, είσαι καλά, σ’ ενόχλησε κανείς, σε ακούμπησαν;» φέρεται πως ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr