Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ψηφιακή συνάντηση για τις επιχειρηματικές δράσεις του 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ψηφιακή συνάντηση για τις επιχειρηματικές δράσεις του 2023

Ο Αντπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας διοργανώνει ψηφιακή συνάντηση για την επιχειρηματικότητα

Ψηφιακή συνάντηση για το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2023 και τους τρόπους βελτίωσης των δράσεων επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας οργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ.

Δείτε την σχετική πρόσκληση:

«Σας προσκαλούμε στην ψηφιακή συνάντηση που διοργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, στις 18:30 μ.μ. από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του ΚΥΕ ΠΣΤΕ και η οποία θα έχει ως θέματα τα κάτωθι:

  • Προτάσεις για το εκθεσιακό πλάνο ΠΣτΕ για το έτος 2023
  • Παρατηρήσεις και προτάσεις βελτίωσης επί των δράσεων επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας, η Ειδική Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας ΠΣτΕ κ. Ελευθερία Τσαγκαράκη, ο Διευθυντής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπάμπης Καραβάς και στελέχη του ΚΥΕ.

Σας δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην ψηφιακή συνάντηση μέσω του παρακάτω υπερσυνδέσμου χρησιμοποιώντας την εφαρμογήZOOM:

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/85400237142?pwd=MDlsQnpYRXdUVDNIWFRDQVh6Q2p1Zz09

 

Meeting ID: 854 0023 7142

Passcode: 567830

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr