Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συμμετείχε στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ισραήλ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συμμετείχε στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ισραήλ

Το μήνυμα του Φάνη Σπανού για τη συμμετοχή της Στερεάς Ελλάδας στην Τουριστική ΈΚθεση του Ισραήλ
Στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ισραήλ συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαζί με το Επιμελητήριο Εύβοιας με παρουσία με δικό της περίπτερο.
Την παρουσία της Περιφέρειας στην Έκθεση γνωστοποίησε μέσω facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.
«Επιστρέψαμε μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ισραήλ και η ανταπόκριση όλων επιβεβαιώνει ότι η Στερεά Ελλάδα είναι ένας απόλυτα ανερχόμενος τουριστικός προορισμός!
Συμμετείχαμε στην 28η International Mediterranean Tourism Market, μαζί με το Επιμελητήριο Εύβοιας και είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο περίπτερό μας τον Υπουργό Τουρισμού Vassilis Kikilias, δεκάδες tour operators και δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν επαφές με 15 εκπροσώπους ενώσεων και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, από τη Στερεά Ελλάδα.
Αναδείξαμε τον τόπο μας, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ισραήλ και με καταξιωμένες και αγαπητές προσωπικότητες στη χώρα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος προπονητή της Maccabi Tel Aviv Basketball, Γιαννης Σφαιροπουλος, την αγαπημένη τραγουδίστρια Γλυκερία και τον θρύλο του Ευρωπαϊκού και Ισραηλινού μπάσκετ Doron Jamchy για την ειδική δράση που κάναμε για τη λαβωμένη, αλλά πάντα πανέμορφη, βόρεια Εύβοια!
Παράληλα, από το Τελ Αβίβ συμμετείχα στη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ με θέμα τον στρατηγικό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, με ορίζοντα το 2030.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εδραιώνεται ως τουριστικός προορισμός και συμβάλλει ολοένα και περισσότερο συην ανάπτυξη του τόπου μας, την περίοδο που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr