Περιφερειακές εκλογές: Εξελέγη ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού – Ήταν υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφερειακές εκλογές: Εξελέγη ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού – Ήταν υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα

Περιφερειακός σύμβουλός με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα κατάφερε να εκλεγεί ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε από επίθεση χούλιγκαν, ο Αριστείδης Καμπανός.

Ο Αριστείδης Καμπανός είχε εξαρχής δηλώσει ότι θα συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην εξάλειψη της βίας στον χώρο του αθλητισμού.

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδεξαν οι ψηφοφόροι»

Μετά την εκλογή του ο κ Αριστείδης μίλησε στο Action 24, όπου ανέφερε αρχικά: «Έκανα την πρόταση αυτή την οποία αποδέχθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς συμπνέουμε σε αυτό το πνεύμα. Το να μειωθεί η βία στο χώρο του αθλητισμού και κυρίως μέσα στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με την εκλογή μου σε αυτό το επίπεδο και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδεξαν οι ψηφοφόροι».

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον εκ νέου εκλεγμένο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά και όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους.

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε φόρμουλα για να μην καταλήγουν σε έκτροπα οι φίλαθλοι»

Αναφερόμενος στο πώς θα ξεκινήσει για να πετύχει τον αρχικό του στόχο είπε: «Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με τα προεδρεία και των δύο ομάδων προκειμένου να βρούμε κοινές γραμμές και να συμπλέξουμε σε αυτόν τον αγώνα. Να βρούμε ουσιαστικά μία φόρμουλα, ώστε οι φίλαθλοι να βλέπουν τον αγώνα χωρίς να καταλήγουμε σε έκτροπα».

Ο κ. Καμπανός συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι ένα στοίχημα, για τον λόγο αυτό ζήτησα και την ψήφο από τους συμπολίτες μου. Είναι ένα στοίχημα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί υπάρχει θέληση μέσα στην κεντρική Περιφέρεια. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι και των δύο σωματείων πως θέλουν να προσφέρουν ένα προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο».

Πήρε δύναμη από την αγάπη του κόσμου

Ο Αριστείδης Καμπανός σημείωσε τέλος ότι άντλησε δύναμη να ασχοληθεί με τα κοινά και να ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια, από την αγάπη και τη συμπαράσταση που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Από την αγάπη του ίδιου το κόσμου οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν τις δύσκολές αυτές στιγμές και την οικογένειά μου. Άντλησα δύναμη από την αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr