Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη 17χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη 17χρονη

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι, από τα χέρια του συντρόφου της βλέπουν το φως της δημοσιοτητας.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι, από τα χέρια του συντρόφου της βλέπουν το φως της δημοσιοτητας.

Ο σύντροφος της κοπέλας έχει κριθεί προφυλακιστέος, ενώ ομολόγησε την πράξη του. Οι άνθρωποι της άτυχης κοπέλας της είχαν πει να απομακρυνθεί από εκείνον, ωστόσο, η 17χρονη φοβόταν έναν ακόμη άγριο καβγά. Φοβόταν να μην πέσει ξανά θύμα κακοποίησης.

«Υπήρξε πραγματικά πρόβα θανάτου στο βίντεο που έχει προβληθεί και κλείνει το στόμα στην άτυχη Νικολέτα», λέει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού στο Star και μιλά για προδιάθεση του δράστη να τελέσει το μετέπειτα αδίκημα της δολοφονίας.

Ο άνθρωπος που την βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα, ο σύντροφος της αδελφής της αδικοχαμένης 17χρονης μίλησε στις Αρχές για τον δολοφόνο και την σχέση του με την Νικολέτα. «Ο 22χρονος δεν μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει ότι πωλούσε μαύρο σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα δίνει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα, πριν από μία εβδομάδα μου είχε πει η αδελφή της ότι είχε χτυπήσει την Νικολέτα», ανέφερε, σύμφωνα με το Star.

Ο νεαρός περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας με κάθε λεπτομέρεια τις εικόνες που αντίκρισε εκείνο το βράδυ. Μπήκε από το μπαλκόνι του σπιτιού και άρχισε να αναζητά την Νικολέτα μέσα στα δωμάτια.

“Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι, είδα τα φώτα ανοιχτά, αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή. Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας. Πάνω στο κρεβάτι είδα την Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι αλλά κατάλαβα ότι δεν είχε σφυγμό και πως είχε πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο… Η ντουλάπα ήταν ανοικτή και ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα”, είπε.

Η μητέρα της φέρεται να κατέθεσε: “Μόνο με αυτόν είχε επαφές και μόνον με αυτόν είχε προβλήματα. Ήθελε να τον χωρίσει αλλά φοβόταν να του το πει”. “Περίμενε να πάω εγώ για δουλειά και μετά πήγε και έκανε ό,τι έκανε. Από το σπίτι μου έλειπαν η βαλίτσα μου και μία τσάντα πλάτης”, πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr