Πέταξαν γλάστρα σε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ ενώ ήταν εν κινήσει!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέταξαν γλάστρα σε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ ενώ ήταν εν κινήσει!

Επίθεση αγνώστων σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, το οποίο ήταν εν κινήσει.
Επίθεση αγνώστων σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, το οποίο ήταν εν κινήσει. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 23:40 της 4ης Οκτωβρίου, στη λεωφορειακή γραμμή 704 (Καματερό – Πλ. Αγίων Αναργύρων κυκλική).

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο και είχε μέσα και επιβάτες, όταν άγνωστοι του πέταξαν μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο του και χτύπησε στην μπροστινή πόρτα. Μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο μπροστά ο οδηγός θα τον τραυμάτιζε σοβαρά στο κεφάλι.

O οδηγός κάλεσε την αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση “4η Χασιάς” και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα, κάποιος μού πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρό μου που ήταν ανοιχτό και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε.

Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό».

Για το περιστατικό μίλησε ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος του ΔΣ Συδνικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν.

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του καθώς όπως σημειώνει: «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτή η γλάστρα χτυπούσε τον οδηγό και έχανε τον έλεγχο του οχήματος. Το να πετάς γλάστρες σε λεωφορείο που έχει επιβάτες είναι εγκληματικό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr