Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Στο πένθος βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μαλούχου σε ηλικία 86 ετών.

Ακόμα ένας σπουδαίος ηθοποιός “έφυγε” από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Πρόκειται για τον Βασίλη Μαλούχο, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του αναπνοή σε ηλικία 86 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η κόρη του με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Μαλούχου στο facebook.

Αντίο γλυκέ μου πατερούλη… Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια…Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό… Μην ανησυχείς για μένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω… Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό… Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ” τονίζει στην ανάρτησή της.

Γεννήθηκε στη Δημητσάνα Γορτυνίας στις 14 Ιανουαρίου 1936 και ήταν μέλος μεγάλης οικογένειας που αποτελείτο από τέσσερα αγόρια κι ένα κορίτσι.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη στο ωδείο Αθηνών και πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων. Είδε τη σκληρή πλευρά της ζωής καθώς έχασε τους δύο γιους του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr