Πέτρος Φιλιππίδης: Θα ξαναρχίσει να παίζεται το 50-50 στην τηλεόραση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα ξαναρχίσει να παίζεται το 50-50 στην τηλεόραση

Το «50-50» μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές κωμωδίες της δεκαετίας του 2000, φαίνεται πως επιστρέφει σύντομα στη συχνότητα του MEGA.

Μετά από μια περίοδο αποκλεισμού – που ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση των καταγγελιών για βιασμό και απόπειρες βιασμού και διήρκησε καθόλη την εκδίκαση της υπόθεσης Φιλιππίδη – επιστρεφούν σταδιακά οι επαναλήψεις των σειρών στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Το «50-50» μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές κωμωδίες της δεκαετίας του 2000, με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη και Σάκη Μπουλά – σύμφωνα με σχετικό trailer – φαίνεται πως επιστρέφει σύντομα στη συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στην τηλεόραση από τις 7 Ιουλίου, αν και σε… κονσέρβα.

Υπενθυμίζεται πως μέσω της δικηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου, ο ηθοποιός – που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για απόπειρα βιασμού – δήλωνε ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του, αλλά και πως έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο.

«Ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός που είναι στο στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα, αν δείτε την πλατφόρμα του στο TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος έχει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μέσα από το TikTok», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του.

DIKAIOLOGITIKA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr