Πήγε να ψεκάσει στα κτήματά του και βρέθηκε διασωληνωμένος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε να ψεκάσει στα κτήματά του και βρέθηκε διασωληνωμένος

Ο 66χρονος εισέπνευσε σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμάκου.

Οι αγροτικές εργασίες παρ’ ολίγον να αποδειχθούν μοιραίες για κάτοικο της Γαστούνης Ηλείας ο οποίος κατέληξε διασωληνωμένος στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το tempo24, o 66χρονος εισέπνευσε σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμάκου που του προκάλεσε έντονη αδιαθεσία και οδήγησε στην άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Ο αγρότης πήγε από νωρίς στα κτήματά του προκειμένου να ψεκάσει τις καλλιέργειές του για να τις θωρακίσει από οποιαδήποτε αρρώστια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ψεκασμού εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα της ουσίας με την οποία ψέκαζε την καλλιέργειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί αμέσως έντονη δυσφορία, σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και αμέσως προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Μετά την πρώτη φάση της ιατρικής αυτής παρέμβασης, κρίθηκε απαραίτητο ο 66χρονος να διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr