Πήραν πίσω την απόφαση για εισιτήριο εισόδου σε ΑμεΑ σε γνωστή παραλία της Αττικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήραν πίσω την απόφαση για εισιτήριο εισόδου σε ΑμεΑ σε γνωστή παραλία της Αττικής

Απέσυραν την απόφαση για εισιτήριο εισόδου σε ΑμεΑ σε γνωστή παραλία της Αττικής

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την απαράδεκτη απόφαση περί εισιτηρίου εισόδου σε ΑμεΑ στην Ακτή Βουλιαγμένης η διαχειρίστρια εταιρεία της παραλίας, αναγκάστηκε να την αποσύρει μετά και την πίεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα και με το dikaiologitika.gr η ΕΤΑΔ (Εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων του δημοσίου), ως διαχειρίστρια της «Ακτής Βουλιαγμένης», αναίρεσε προηγούμενη απόφαση της επιτρέποντας στα άτομα με ειδικές ανάγκες και ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% να εισέρχονται ελεύθερα στη συγκεκριμένη παραλία όπως συνέβαινε άλλωστε, όλα τα προηγούμενα χρόνια κι όπως συμβαίνει στις γειτονικές πλαζ της Βούλας και της Βάρκιζας.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «…Με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αναπροσαρμόζει την ειδική της τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) και των συνοδών τους.

Συγκεκριμένα, η είσοδος στην Ακτή Βουλιαγμένης για τα Άτομα με Αναπηρία (άνω του 67%) θα είναι δωρεάν, ενώ για τους συνοδούς (1 άτομο) θα ισχύει το μειωμένο εισιτήριο, σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτικής της Ακτής». Με λίγα λόγια, μισές δουλειές αφού οι συνοδοί θα εξακολουθούν να πληρώνουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr