Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημά της για συνένωση των δικογραφιών – Αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία της ανάκρισης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημά της για συνένωση των δικογραφιών – Αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία της ανάκρισης

Με βούλευμά του το συμβούλιο των Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για συνένωση των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της

Απορρίφθηκε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για συνένωση των δικογραφιών που αφορούν στους θανάτους των τριών παιδιών της στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η προφυλακισμένη μητέρα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των τριών κοριτσίων της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας, είχε ζητήσει να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Ωστόσο το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά του, απέρριψε το αίτημα της 33χρονης, η οποία πλέον αναμένει την πρώτη κρίση των δικαστών για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας για την παραπομπή της ή όχι στο εδώλιο.

Επομένως, οι δύο δικογραφίες θα συνεχίσουν να έχουν ξεχωριστό δρόμομέχρι τέλους. Αυτή που αφορά την 9χρονη Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος, ενώ η άλλη για την 3,5 ετών Μαλένα και τη μόλις 6 μηνών Ίριδα, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα στην εξέταση μαρτύρων.

Λόγω του αιτήματος της κατηγορούμενης η διαδικασία είχε σταματήσει, ωστόσο εφόσον το αίτημα απορρίφθηκε πρόκειται να συνεχιστεί και πάλι.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από κάποιες μέρες ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης ήταν καταπέλτης για την Πισπιρίγκου, έχοντας προτείνει την παραπομπή σε δίκη της προφυλακισμένης μητέρας.

Ο ίδιος, στην πρότασή του, ανέφερε και τον λόγο της δολοφονίας του κοριτσιού, σε μία φράση που έπεσε σαν «βόμβα» για την κατηγορούμενη.

«Σκότωσε τη Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή «T Live», ο εισαγγελέας χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την 33χρονη:

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr