Πισπιρίγκου: Τι προμηθεύεται από την φυλακή – Στο κελί της περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πισπιρίγκου: Τι προμηθεύεται από την φυλακή – Στο κελί της περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας

Στο κελί της περνάει τον περισσότερο χρόνο της στον Κορυδαλλό όπου κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο κελί της περνάει τον περισσότερο χρόνο της στον Κορυδαλλό όπου κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της  με φονική δόση κεταμίνης, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όλο αυτό το διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου ακολουθεί ως κρατούμενη τις διατάξεις του άρθρου 5 του Σωφρονιστικού Κώδικα που περιγράφει πώς μπορούν οι έγκλειστοι να προμηθεύονται προϊόντα που πωλούνται από την καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο οι κρατούμενοι μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα ή αγαθά για την ικανοποίηση των ατομικών τους αναγκών μέσω μιας λίστας που φτάνει στα χέρια τους και αφού νωρίτερα οι συγγενείς τους έχουν δώσει χρήματα στο ταμείο της καντίνας από τα οποία αφαιρείται το ποσό ανάλογα με τις αγορές του κρατούμενου.

Όπως μετέδωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου ξοδεύει περίπου 50 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που δίνονται για να προμηθευτεί φρούτα, πατατάκια, αναψυκτικά τσιγάρα, τηλεκάρτες και είδη προσωπικής φροντίδας με τα περισσότερα έξοδα να αφορούν τα τσιγάρα και τις τηλεκάρτες.

Αν κάποιος, μάλιστα, δεν έχει χρήματα μπορεί να ξοδέψει περισσότερα και να καλύψουν τη διαφορά οι συγγενείς του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τις ίδιες πληροφορίες να επιλέγει τις περισσότερες φορές να μην προαυλίζεται.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ