Πισπιρίγκου: Ξεκινά αύριο η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πισπιρίγκου: Ξεκινά αύριο η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Αύριο 9 Ιανουαρίου ξεκινάει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, μετά από μια σειρά αναβολών.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου, θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, καταρχάς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να απολογηθεί και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Η 33χρονη μητέρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης, με την υπερασπιστική γραμμή να έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Τι θα υποστηρίξει

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι είναι αθώα και τα τρία παιδιά της πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια λόγω ενός σπάνιου αυτοάνοσου νοσήματος, που έχουν η ίδια και η οικογένειά της και προκαλεί πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια υπερασπιστική γραμμή που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας, ακόμη και με την διαπίστωση του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ράικου για την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, που οδήγησε στον θάνατό της.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η υπεράσπιση της 33χρονης θα ζητήσει αναβολή της δίκης και συνένωση των δύο υποθέσεων, δηλαδή του θανάτου της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο παιδιών της.

Για τη δεύτερη μάλιστα υπόθεση θα καταθέσει την Τετάρτη υπόμνημα 100 σελίδων μέσα στο οποίο θα υπάρχουν γνωματεύσεις οκτώ ιατροδικαστών και ενός ειδικού γιατρού από τη Γερμανία.

Μήνυση σε Μάνο Δασκαλάκη

Παράλληλα, σύμφωνα με τον συνήγορό της, κ. Αλέξη Κούγια, η Πισπιρίγκου θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

«Ετοιμάζουμε αγωγή και μήνυση εναντίον του για όσα λέει στην αγωγή διαζυγίου η οποία κατετέθη και κοινοποιήθηκε στις φυλακές πριν από μερικές ημέρες», αναφέρει ο κ. Κούγιας χωρίς ωστόσο να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω αναφορικά με το περιεχόμενο της αγωγής του πρώην συζύγου της.

Πιθανή αναβολή

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια δίκη με αντίδικους Έλληνες της Βενεζουέλας και υποχρεώσεις του κ. Κούγια, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε νέα αναβολή της δίκης Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr