Ποινή φυλάκισης στον 56χρονο που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης στον 56χρονο που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι επτά χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια.

Η ανήλικη σήμερα είναι 15 ετών και ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της αφού έκλεισε τα 15 έτη με τη συναίνεσή της.

Η ανήλικη κατήγγειλε τον 56χρονο στις αρχές πριν από λίγες ημέρες λέγοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε σε μία φίλη της ότι τα τελευταία επτά χρόνια έχει πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 56χρονου και εκείνη την έπεισε να τον καταγγείλει στις αρχές.

Σε βάρος του 56χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Ο κατηγορούμενος, παρότι αρνήθηκε ότι κακοποιούσε την 15χρονη, ωστόσο φέρεται να αποδέχθηκε την κατηγορία της πορνογραφίας, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της 15χρονης.

Πριν την απολογία του εξετάστηκε από τον ανακριτή η μητέρα του κοριτσιού. Τελικά ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr