Ποινική δίωξη σε βάρος του Γιοκαρίνη: «Απλά τσακωθήκαμε», λέει η σύζυγός του και ανακαλεί την καταγγελία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη σε βάρος του Γιοκαρίνη: «Απλά τσακωθήκαμε», λέει η σύζυγός του και ανακαλεί την καταγγελία

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο έχει οδηγηθεί ο Γιάννης Γιοκαρίνης τραγουδιστής μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι της επιτέθηκε πιάνοντάς την από το λαιμό μετά από διαπληκτισμό.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, που μπήκε μπροστά και απέτρεψε την επίθεση κατά της συζύγου του τραγουδιστή.

Η υπόθεση δεν έχει εκφωνηθεί ακόμα από τον πρόεδρο του δικαστηρίου. Ωστόσο, πριν από λίγο έφτασε στην Ευελπίδων η σύζυγος του καλλιτέχνη λέγοντας στους δημοσιογράφους πως σκοπεύει να ανακαλέσει την καταγγελία και να υποστηρίξει ότι ναι μεν τσακώθηκαν, αλλά δεν την χτύπησε.

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έγινε η τρίχα, τριχιά -Πήρα τηλέφωνο να γίνει μια σύσταση», λέει η σύζυγός του

«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπιασε από το λαιμό τη σύζυγό του και άρχισε να την απειλεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr