Πολίτης αποπειράθηκε να σφάξει με αλυσοπρίονο εργαζόμενη σε δήμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης αποπειράθηκε να σφάξει με αλυσοπρίονο εργαζόμενη σε δήμο

Απίστευτη επίθεση δέχθηκε μία γυναίκα από έναν πολίτη που αποπειράθηκε να την σφάξει με ένα αλυσοπρίονο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στον Βόλο με την απίστευτη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος μίας εργαζόμενης του Δήμου από έναν πολίτη.

Η εργαζόμενη στον Δήμο Βόλου προχώρησε σε μία καταγγελία η οποία μόνο ανατριχιαστική μπορεί να θεωρηθεί, καθώς όπως αναφέρει πολίτης αποπειράθηκε να την σφάξει με αλυσοπρίονο.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αδιανόητη επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση η γυναίκα αναγκάστηκε να καταφύγει σε κοντινό σπίτι προκειμένου να σωθεί από την μανία του δράστη.

Ο δράστης δε, έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις Αρχές, με την επικίνδυνη συμπεριφορά του στους κατοίκους της περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ:

«Η συνάδελφος, μητέρα 2 παιδιών, κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην Πλατεία Βαμβακουργίας δέχτηκε επίθεση από πολίτη, ο οποίος έσπασε το χλοοκοπτικό μηχάνημα και επιχείρησε με το αλυσοπρίονο κυριολεκτικά να σφάξει την εργαζόμενη. Ευτυχώς πρόλαβε η ίδια να σβήσει το μηχάνημα και κατέφυγε σε κοντινό σπίτι για να σώσει τη ζωή της.

Ο δράστης της απαράδεκτης εγκληματικής επίθεσης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του τους κατοίκους της περιοχής, προκαλώντας προβλήματα, όχι μόνο στο πάρκο που μαζεύει πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών. Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο η Δημοτική Αρχή να δει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, να ζητήσει και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Η συνάδελφος μας κατάφερε ευτυχώς χθες να επιβιώσει. Βίωσε όμως το μεροκάματο του τρόμου. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ιδιαίτερα αυτοί στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Πράσινο, Καθαριότητα, κτλ), βιώνουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία, ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα. Με ελάχιστα ουσιαστικά μέτρα προστασίας μαζεύουν καθημερινά από όλους τους δημόσιους χώρους κάθε είδους επικίνδυνα υλικά (ψοφίμια, σύριγγες, απορρίμματα, κτλ), διακινδυνεύοντας και τη ζωή τους για να κρατήσουν καθαρή την πόλη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr