Πολίτης στο evima.gr: Η κατάσταση με τα ραντεβού στο ΙΚΑ ΕΦΚΑ Χαλκίδας είναι τραγική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης στο evima.gr: Η κατάσταση με τα ραντεβού στο ΙΚΑ ΕΦΚΑ Χαλκίδας είναι τραγική

Τι αναφέρει στο evima.gr με ραντεβού το οποίο προσπαθεί να κλείσει για λογαριασμό της μητέρας του.

Για καθυστερήσεις σχετικά με τα ραντεβού στο ΙΚΑ ΕΦΚΑ Χαλκίδας κάνει αναφορά πολίτης της πόλης με email που απέστειλε στο evima.gr

Ο συγκεκριμένος πολίτης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Προσπαθώ καθημερινά εδώ και περίπου ένα μήνα να κλείσω ραντεβού στο ΙΚΑ_ΕΦΚΑ Χαλκίδας για παραλαβή της απόφασης επιδότησης ασθένειας για την έναρξη της πληρωμής της μητέρας μου η οποία χρειάζεται χειρουργείο και δεν δύναται να εργαστεί.

Δυστυχώς φαίνεται αδύνατο να καταφέρει κάποιος να κλείσει ραντεβού για τον συγκεκριμένο λόγο γνωρίζω και άλλους συνανθρώπους μου που αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο προβλημα.

Για του λόγου το αληθές μπορεί όποιος επιθυμεί να προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού στις παροχές για τον συγκεκριμένο λόγο και να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση και το μέγεθος του προβλήματος.

Γνωρίζω ότι η πληρωμή ξεκινάει μετά από δύο μήνες αφότου παραλάβω την απόφαση και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιος άνθρωπος που έχει πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να εργαστεί να πρέπει να περιμένει τέσσερις πέντε ή και περισσότερους μήνες προκειμένου να πληρωθεί την άδεια του. Η κατάσταση είναι τραγική».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr