Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές διοργανώνουν απόψε πάρτι χωρίς άδεια -Στο σημείο τα ΜΑΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές διοργανώνουν απόψε πάρτι χωρίς άδεια -Στο σημείο τα ΜΑΤ

Πάρτι στον χώρο του Πολυτεχνείου προγραμματίζουν και έχουν προαναγγείλει αντιεξουσιαστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως, δεν έχουν πάρει άδεια για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Οι φύλακες έχουν αφήσει την πόρτα της οδού Τοσίτσα ανοιχτή προκειμένου να φύγουν άτομα τα οποία έχουν ήδη πάει. Στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου, όμως, παραμένουν περίπου 60 άτομα.

Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί διμοιρία των ΜΑΤ στο σημείο και θα το κλείσουν προκειμένου το πάρτι να μην πραγματοποιηθεί.

Κ.Αρ.Α.Βι.-Ε.Α.Α.Κ για πάρτι στο Πολυτεχνείο

Σύμφωνα με ανάρτηση της Κίνησης Αριστερών Ανεξάρτητων Βιολογικού Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Κ.Αρ.Α.Βι.-Ε.Α.Α.Κ.), το Πολυτεχνείο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Πολυτεχνείο. «Φοιτητές και φοιτήτριες της αρχιτεκτονικής ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εγκαταλείψουν άμεσα τη σχολή τους μιας και το κτήριο θα μπει σε λοκ άουτ με απόφαση της κοσμητείας. Μια πρακτική συνήθης τα τελευταία χρόνια και κανονικότητα πλέον για το κτήριο του κάτω Πολυτεχνείου. Μια πρακτική που στοχεύει την πλήρη κατάργηση του δημοσίου χώρου, του ανοιχτού για την κοινωνία πανεπιστημίου. Απαιτούμε να φύγουν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις απ το χώρο του κάτω Πολυτεχνείου!», αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr