Πώς μπορείτε να λάβετε μισθό πάνω από 20.000 ευρώ τον χρόνο μόνο επειδή μιλάτε ελληνικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς μπορείτε να λάβετε μισθό πάνω από 20.000 ευρώ τον χρόνο μόνο επειδή μιλάτε ελληνικά

Παγκόσμια ιδιωτική εταιρεία στην Αγγλία προσφέρει μισθό άνω των 20.000 ευρώ σε ανθρώπους που μιλάνε άπταιστα ελληνικά
«Ψάχνουμε για ένα αφοσιωμένο άτομο που θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας», αναφέρει στην αγγελία της η Mintel Group Ltd  – μια παγκόσμια, ιδιωτική εταιρεία έρευνας αγοράς με έδρα το Λονδίνο, που προσφέρει μισθό άνω των 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά.

Η εταιρεία θέλει ένα άτομο που μιλάει άπταιστα ελληνικά προκειμένου να εργαστεί στην εισαγωγή δεδομένων για μόνιμη και πλήρη απασχόληση με μισθό 19.240 λίρες συν τα μπόνους, αυτό μεταφράζεται σε περίπου 22.000 ευρώ μαζί με τα έξτρα.

Οι προσληφθέντες να απασχοληθούν ως επιχειρησιακά στελέχη και θα πρέπει να συνεργάζονται με την παγκόσμια βάση δεδομένων της εταιρείας (GNPD), η οποία παρακολουθεί την κυκλοφορία νέων προϊόντων της – και κυρίως στους τομείς της ομορφιάς και της προσωπικής φροντίδας.

Το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά. Αυτό θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως συστατικά, ισχυρισμούς και σύντομη περιγραφή του προϊόντος.

Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος

Η Mintel δέχεται βιογραφικά από άτομα που συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα

  • Άπταιστα αγγλικά και κατανόηση ελληνικών
  • Εμπειρία στην εργασία με υπολογιστές
  • Ισχυρό αίσθημα του «work ethic»
  • Μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον που θέτει στόχους
  • Μπορεί να διαχειριστεί τη δική του ροή εργασίας
  • Επιθυμία εργασίας στα πλαίσια ομάδας
  • Ικανότητα πληκτρολόγησης 35 λέξεων το λεπτό σε αγγλικό πληκτρολόγιο!

Τι προσφέρει η εταιρεία

Εκτός του μισθού που αναφέρθηκε παραπάνω, η Mintel παρέχει επιπλέον διάφορες μικρές παροχές, προκειμένου να κρατά ευχαριστημένους τους εργαζόμενους της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην αγγελία, η εταιρεία υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εργασία και για τον λόγο αυτό προσφέρει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι 3 ημέρες την εβδομάδα.

Για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την τηλεργασία, η εταιρεία προσφέρει ακόμα επίδομα «Home Office», επίδομα δηλαδή εργασίας από το σπίτι.

Όσον αφορά τις άδειες, όσοι προσλαμβάνονται στην Mintel, λαμβάνουν ένα γενναιόδωρο επίδομα αδείας με δυνατότητα επαναγοράς επιπλέον διακοπών καθώς και μία έξτρα ημέρα άδειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους!

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν 2 ημέρες άδειας το χρόνο, προκειμένου να τις προσφέρουν για να υλοποιήσουν έναν αξιόλογο σκοπό!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr