Πώς να φορέσω τα μποτάκια Timberland; Δείτε με τι αξεσουάρ μπορείτε να τα συνδυάσετε!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πώς να φορέσω τα μποτάκια Timberland; Δείτε με τι αξεσουάρ μπορείτε να τα συνδυάσετε!

Οι μπότες Timberland είναι ένα αγαπημένο παπούτσι, που μπορεί να βρίσκεται για χρόνια στη ντουλάπα σας.

Είναι ένα κλασικό κομμάτι, εγγυημένης ποιότητας και στυλ. Είναι ένα παπούτσι που μπορεί να επιλέξουν άντρες και γυναίκες, αλλά και παιδιά. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες, ενώ η πρακτικότητα του και η αντοχή του ως υπόδημα σε διάφορες καταστάσεις είναι αυτό που το κάνει τόσο αγαπητό.

Η συγκεκριμένη μάρκα, πέρα από τα κλασικά μποτάκια ορειβασίας με το χαρακτηριστικό ταμπά χρώμα, παράγει και διάφορα άλλα είδη παπουτσιών. Στην σελίδα του epapoutsia μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μποτάκια Timberland κλασικά, καθώς και πιο ιδιαίτερα, για πιο επίσημες εμφανίσεις, με πιο χοντρό πάτο, τακούνι, χαμηλά σε επίπεδο αστραγάλου έως και ψηλότερα! Έτσι, επιλέγοντας το κατάλληλο παπούτσι για εσάς, μπορείτε να κάνετε μοναδικές και στυλάτες εμφανίσεις!

Συνδυάστε τα μποτάκια Timberland με μια ζώνη ασορτί χρώματος

Αυτή είναι μια κλασική λύση, η οποία πάντα θα παραμείνει στη μόδα. Είναι μια ασφαλής επιλογή στυλιζαρίσματος, που προσδίδει κομψότητα και συνοχή σε κάθε σας λουκ. Φορώντας, για παράδειγμα μια τάμπα ζώνη μαζί με τα κλασικά Timberland μποτάκια σας, δημιουργείται χρωματική συνοχή, για ένα αδιαμφισβήτητα άρτιο συνολάκι. Έτσι, ακόμα και αν τα υπόλοιπα ενδύματα του συνόλου είναι μονόχρωμα, πολύχρωμα, με έντονα μοτίβα και υφές, ο χρωματικός συνδυασμός ζώνης και παπουτσιού είναι εγγυημένο ότι θα “δέσει” και θα απογειώσει το σύνολο. Μπορείτε να τριτώσετε το συνδυασμό και με κάποιο καπέλα ή pinko τσαντεσ σε αντίστοιχα χρώματα!

Ευκαιρία να αναδείξετε τις κάλτσες σας;

Αν συνδυάσετε τα Timberland μποτάκια σας με το αγαπημένο σας τζιν, μπορείτε να πάτε το outfit ένα βήμα παραπέρα και να το αναδείξετε με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Τυλίζοντας τα μπατζάκια του παντελονιού σας προς τα πάνω, δημιουργείτε οπτικό χώρο ώστε να αναδειχθεί το όμορφο μποτάκι. Ταυτόχρονα, αναδεικνύετε τους αστραγάλους σας ή τις πολύχρωμες διασκεδαστικές κάλτσες που μπορεί να έχετε επιλέξει. Μην το παρακάνετε όμως, γυρίστε τα μπατζάκια σας 2-3 φορές, ώστε να καταλήξει το παντελόνι λίγο πιο πάνω από την μπότα. Εξάλλου, ενώ περπατάτε και όταν είστε καθιστοί, αυτό θα ανεβαίνει έτσι κι αλλιώς προς τα πάνω. 

Ζώστε τα μπατζάκια σας μέσα από την μπότα

Εάν επιλέξετε να φορέσετε τζιν ή ακόμα και φόρμα, μια εύκολη λύση στυλιζαρίσματος είναι να ζώσετε το παντελόνι μέσα από την μπότα. Είναι ένα πιο καθημερινό και άνετο λουκ, ενώ ταυτόχρονα σας κρατάει ζεστούς. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το συνολάκι με ένα αγαπημένο hoodie, καθώς και κάποιο καρό πουκάμισο. Μπόνους πόντοι αν μέσα από το πουκάμισο φορέσετε κάποιο απλό άσπρο ή μαύρο t-shirt, ακόμα και μια μπλούζα ζιβάγκο! Μην ξεχνάτε ότι τα μποτάκια Timberland σχεδιάστηκαν αρχικά ως μπότες εργασίας, οπότε ο σίγουρος τρόπος να τα φορέσετε, είναι με ένα ανάλογα industrial ή casual outfit. Γενικότερα, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το στυλ στη μεγάλη ποικιλία από μπότες Timberland.

Δοκιμάστε ένα τολμηρό λουκ με λυτά κορδόνια!

Ναι, σωστά ακούσατε, μπορείτε να δοκιμάσετε να κυκλοφορήσετε τα Timberland μποτάκια σας λυτά! Χαλαρώστε τα κορδόνια και αφήστε τις δύο ψηλότερες τρύπες των κορδονιών κενές. Βέβαια, μην ξεχάσετε να δέσετε πιο σφιχτά το χαμηλότερο μέρος των κορδονιών, ώστε να μην νιώθετε χαλαρά τα παπούτσια και να ρισκάρετε να σας φύγουν. Μπορείτε να αφήσετε τα κορδόνια τελείως λυτά, ή σχετικά πιο χαλαρά δεμένα προκειμένου να μην υπάρχει ρίσκο να τα πατήσετε, και έτσι να πετύχετε το ultimate casual streetwear συνολάκι σας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr