Πως πίνει τον καφέ του ο Στέφανος Κασσελάκης – Βόλτα με τον σύντροφό του και τον σκύλο του (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως πίνει τον καφέ του ο Στέφανος Κασσελάκης – Βόλτα με τον σύντροφό του και τον σκύλο του (video)

Σε χαλαρή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.

Φορώντας βερμούδα και t-shirt, ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ χαμογέλασε ευγενικά στον ρεπόρτερ και στην κάμερα του Alpha και μπήκε στην καφετέρια από την οποία αγοράζει καθημερινά τον καφέ του.

Στην είσοδο του καταστήματος τον περίμενε αρχικά ο σύντροφός του Τάιλερ, ο οποίος ευγενικά απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, αφού ενημερώθηκε πως ο ρεπόρτερ είναι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε «καλημέρα» στην παρουσιάστρια και στο πάνελ και τους χαιρέτησε με τα μικρά τους ονόματα.

«Είναι οι μέρες του κόσμου»

Αφού χαιρέτησε τους πελάτες και τους υπαλλήλους της καφετέριας, ο κ. Κασσελάκης πριν αποχωρήσει ρώτησε τον ρεπόρτερ αν θέλει να τον κεράσει ένα μπουκαλάκι νερό, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και είπε στον ρεπόρτερ «παιδιά, μην ξενυχτάτε εδώ». Όταν όμως ο ρεπόρτερ τού είπε «είναι οι μέρες τώρα, κύριε Κασσελάκη», εκείνος απάντησε «είναι οι μέρες του κόσμου».

Η ιδιοκτήτρια του καφέ είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι πίνει φρέντο εσπρέσο σκέτο προσθέτοντας για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του ότι «είναι τα καλύτερα παιδιά, τους εύχομαι καλή δύναμη».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr