Πότε θα γίνει ο τελικός της Eurovision 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε θα γίνει ο τελικός της Eurovision 2024

Πότε είναι η Eurovision 2024 - Πότε θα δούμε τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι» στη διοργάνωση.

Ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου 2024.

Είκοσι έξι χώρες θα συμμετάσχουν στον τελικό, αποτελούμενες από τη διοργανώτρια χώρα Σουηδία, τις “Μεγάλες Πέντε” και τις δέκα συμμετοχές με την καλύτερη κατάταξη σε κάθε έναν από τους δύο ημιτελικούς.

. Παρουσιάστριες των τριών σόου, που θα αρχίσουν στις 22:00 [ώρα Ελλάδας], είναι η Petra Mede και η Malin Åkerman. Αναφορικά με τη Eurovision 2024 και την ελληνική μετάδοσή τους, τόσο οι δύο ημιτελικοί όσο και ο μεγάλος τελικός θα προβληθούν από την ΕΡΤ, σε σχολιασμό των ηθοποιών, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι ακούστηκε, το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στο Μάλμε της Σουηδίας, κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024. Μάλιστα, απέσπασε θερμό χειροκρότημα από τους θεατές στη Malmö Arena, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στον τελικό του μουσικού θεσμού.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής άρχισε με πλάνο σε αναλογία διαστάσεων 9:16 αφού η Μαρίνα Σάττι φάνηκε πως δήθεν κάνει live αναμετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ροζ χρώμα σε νέον κυριάρχησε στην εμφάνιση, ενώ τα ελληνικά στοιχεία προβλήθηκαν στις οθόνες LED της σκηνής με γραφικά δια χειρός NMR.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr