Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας – Πώς «κύλησαν» οι τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας – Πώς «κύλησαν» οι τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας

"Oι πρώτες τρεις ημέρες ήταν αρκετά ικανοποιητικές για την κεντρική αγορά υπήρξε αυξημένη επίσκεψη από τους καταναλωτές" αναφέρει ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας στο evima.gr.

Βγήκαν στα μαγαζιά ακόμη και για βόλτα. Πάνω από δύο μήνες είχαν να ανοίξουν οι πόρτες των καταστημάτων και ήδη σε αρκετά από αυτά, από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές με σύμμαχο τον καλό καιρό σήμερα, αφού οι κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό επιβάλλουν περιορισμό στον αριθμό των καταναλωτών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο κατάστημα.

Όλα τα μαγαζιά τη Δευτέρα άνοιξαν με εκπτώσεις και τόσο στο κέντρο της Χαλκίδας, όσο και σε άλλες πόλεις, οι καταναλωτές έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα καταστήματα με ρούχα και παπούτσια. 

Ο κόσμος έδειξε να πειθαρχεί στα μέτρα και τις συστάσεις των αρμοδίων αρχών για αποφυγή συνωστισμού. Ήταν κάτι που ήδη είχε επισημανθεί ως προϋπόθεση για να πάνε όλα καλά και να μην δημιουργηθούν φαινόμενα που μπορούν να πυροδοτήσουν ξαφνική έξαρση της πανδημίας.

Σε αυτό φρόντιζαν και οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που έλεγχαν την ροή της κίνησης στα μαγαζιά τους ενώ είχαν στις εισόδους μπουκάλια με αντισηπτικά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας δήλωσε στο evima.gr ότι, “οι πρώτες τρεις ημέρες ήταν αρκετά ικανοποιητικές για την κεντρική αγορά υπήρξε, αυξημένη επίσκεψη από τους καταναλωτές, η οποία έφερε και για αρκετούς εμπόρους καλά ταμεία, βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλές συμπεράσματα“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αίσοπος.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο evima.gr:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr