Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Αλιβερίου στο evima-Προσφέραμε 7 tablets  στο Διευθυντή του Γυμνασίου [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Αλιβερίου στο evima-Προσφέραμε 7 tablets στο Διευθυντή του Γυμνασίου [εικόνες]

Την Παρασκευή 20/11, ως πρόεδρος, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου μαζί με την ταμία του Συλλόγου κα Ελένη Κόρμπα-Παπουτσή, παρέδωσα 7 tablets

΄΄Την Παρασκευή 20/11, ως πρόεδρος, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου μαζί με την ταμία του Συλλόγου κα Ελένη Κόρμπα-Παπουτσή, παρέδωσα 7 tablets, τελευταίας τεχνολογίας, στο Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Αντώνιο Δήμου, για να προσφερθούν σε μαθητές και μαθήτριες που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης,΄΄ δήλωσε στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Κιούσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου

Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που ζούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αλιβερίου στο πλαίσιο της παραγωγικής του συνεργασίας με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου και έχοντας συνείδηση του κρίσιμου ρόλου του, ως μέλους της σχολικής κοινότητας και συντελεστή των όρων που διαμορφώνονται σε αυτήν, παρέχει δωρεά 7 tablets (Τ3 10 ROM32G και RAM2GB WIFI με πρόσβαση στο διαδίκτυο) στο σχολείο μας .

Τα tablets δωρίζονται στο σχολείο και είναι πλέον περιουσία του Σχολειού την οποία θα διαχειριστεί ανάλογα, καθώς υπάρχουν μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν laptop ή tablet προκειμένου να συμμετάσχουν στα εξ αποστάσεων μαθήματα ή και κάποιες οικογένειες έχουν παραπάνω από ένα παιδί στο σπίτι. Έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλουμε καθοριστικά ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εκπαίδευση, μέσω διαδικτύου, που πραγματοποιεί το Υπουργείο Παιδείας αυτή τη περίοδο.


Μετά το πέρας των μαθημάτων εξ αποστάσεως, τα tablets θα επιστραφούν στο σχολείο από τους μαθητές και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες ανάγκες του σχολείου.
Η δαπάνη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το ταμείου του συλλόγου που είναι χρήματα από τις συνδρομές των γονέων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr