
Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της
Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και κατά συρροή τριών βρεφών όπως και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά φίλης τηςΠροφυλακιστέα κρίθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, μετά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Αχαΐας, όπου έγινε η μεταγωγή της το πρωί της Κυριακής.
Μετά από τρεις ώρες παραμονής στα δικαστήρια, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι πρέπει να τεθεί υπό προσωρινή κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη υπέβαλε απολογητικό υπόμνημα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν προχώρησε και σε προφορικές εξηγήσεις.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου αντιμετωπίζει εξαιρετικά βαριές κατηγορίες, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή – τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και μη– σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, η δικογραφία περιλαμβάνει την αφαίρεση της ζωής των δύο δικών της βρεφών, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, ενός ακόμη βρέφους και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενήλικης φίλης της.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr