Πρόσκοποι Χαλκίδας: Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκοποι Χαλκίδας: Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

Σε συλλογή είδων πρώτης ανάγκης προχωρά ο σύλλογος Προσκόπων Χαλκίδας για τον λαό της Ουκρανίας

Σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τον λαό της Ουκρανίας που πλήττεται ανεπανόρθωτα από την ρωσική εισβολή και την εμπόλεμη κατάσταση στην περιοχή, προχωρά ο σύλλογος Προσκόπων Χαλκίδας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του.

«Παρακολουθώντας όλοι τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, μία επίθεση η οποία δυστυχώς έχει θύματα αμάχους και έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια ανθρωπιστική κρίση, δε μπορούμε παρά να δράσουμε προσφέροντας βοήθεια.

Οι Πρόσκοποι της Χαλκίδας λαμβάνοντας την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το συντονιστικό των Ουκρανών Πολιτών κατοίκων Αθήνας και πιστοί στην υπόσχεση μας, κάνουμε το “Να Βοηθώ” πράξη, διοργανώνοντας συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Πως μπορείς να βοηθήσεις!

Οι ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε σε αυτή την πρώτη φάση, αφορούν σε απαραίτητα είδη (συνημμένες φωτογραφίες) τα οποία πρέπει να έχουν διάρκεια τουλάχιστον έξι (6) μηνών ως την ημερομηνία λήξης.

Μπορείς να φέρεις τα είδη πρώτης ανάγκης που επιθυμείς να προσφέρεις, στο χώρο του Προσκοπείου (Μιαούλη 7, Ακτή Σουβάλας) αυτό το Σαβ/Κο 5 & 6 Μαρτίου και ώρες 11:00 π.μ. έως 13:00 π.μ.

Υπεύθυνος Δράσης: Χαράλαμπος Κοροβός  (Τ: 693 4002 227)».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr