Προσοχή: Έχεις δει αυτή τη γάτα; – Αγνοείται για 8η μέρα ο μικρός Rodri
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Έχεις δει αυτή τη γάτα; – Αγνοείται για 8η μέρα ο μικρός Rodri

Αγνοείται για έβδομη μέρα το μικρό γατάκι με το όνομα Rodri που χάθηκε σε πτήση από τα Χανιά προς το Μόναχο με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Tην ίδια στιγμή, οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι ιδιοκτήτες του γατιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνισή του και όπως όλα δείχνουν πιθανόν συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Συγκεκριμένα η εξαφάνιση έγινε αντιληπτή όταν η πτήση έφτασε στην Αθήνα. Την επόμενη μέρα ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του κατοικιδίου, η οποία πέταξε από τη Γερμανία στα Χανιά για να το αναζητήσει, κατέφυγε στο ΑΤ Αερολιμένα Χανίων και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Martin Tomas, σύζυγος της ιδιοκτήτριας του γατιού, Rosemary Do Nascimento, η γυναίκα του είχε μαζί της τρεις γάτες μέσα σε τρία διαφορετικά κλουβιά που τα παρέδωσε στους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας ώστε να τοποθετηθούν σε ειδικό χώρο του αεροπλάνου. Στο αεροδρόμιο Αθηνών όμως, κατά την άφιξη της πτήσης, το προσωπικό της εταιρείας διαπίστωσε ότι ένα από τα τρία κλουβιά είχε υποστεί ζημιά και η γάτα που ήταν μέσα σε αυτό έλειπε.

«Η σύζυγός μου ενημερώθηκε από την εταιρεία για το περιστατικό και τους ζήτησε να κοιτάξει η ίδια μέσα στο αεροπλάνο για τη χαμένη γάτα αλλά της είπαν ότι είχαν ήδη ψάξει και δεν είχαν βρει κάτι» αναφέρει ο Martin Tomas.

«Έπειτα της είπαν ότι το πιθανότερο είναι η γάτα να βρίσκεται στο αεροδρόμιο των Χανίων καθώς αυτοί παρέλαβαν το κλουβί με ζημιά και χωρίς τη γάτα μέσα. Μετά απ’ αυτό επειδή ο τελικός προορισμός της ήταν το Μόναχο, αναχώρησε» πρόσθεσε ο σύζυγος της γυναίκας.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, ο Martin Tomas πέταξε, στη συνέχεια, από τη Γερμανία στα Χανιά όπου ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της εταιρείας handling και τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν ότι έψαχναν ήδη τη γάτα. Σε αίτημά του να συμμετάσχει στην αναζήτηση, του είπαν ότι κάτι τέτοιο, βάσει κανονισμού, δεν επιτρεπόταν. Αφού έδωσε την περιγραφή του γατιού (ενός έτους, γκρι-άσπρου χρώματος με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι του λείπει το δεξί μάτι), πρόσθεσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για την απώλεια της γάτας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr