Προσοχή: Γυμνά καλώδια σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Γυμνά καλώδια σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού

Γυμνά καλώδια σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Μαραθώνος και άλλα «ευτράπελα» σε απόσταση 150 μέτρων.

Μια αποτύπωση της ελληνικής πραγματικότητας σε απόσταση μόλις 150 μέτρων στην περιοχή του Σταυρού Αγίας Παρασκευής.

Με σοβαρότερο όλων τα «γυμνά» καλώδια σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Μαραθώνος που θα πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι να επισκευάσουν, καταδεικνύοντας με τον πλέον εύλογο τρόπο πόσα βήματα χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να αισθανθούν οι πολίτες της χώρας αλλά και οι επισκέπτες αυτής ασφάλεια.

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023. Στη Λ. Μαραθώνος, μόλις 50 μέτρα από τον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού έχει καλώδια «γυμνά», πιθανότατα επειδή κάποιος αφαίρεσε το προστατευτικό καπάκι. Η φωτογραφία αποτυπώνει την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης πριν προκληθεί κάποιο δυστύχημα.

Λίγο, πιο πάνω, στη Κλεισθένους, στη φωτογραφία βλέπετε παρκαρισμένα στη σειρά αυτοκίνητα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο που φυσικά πλέον δεν επιτελεί το ρόλο της κατασκευής του. Όσοι επιχειρήσουν να περπατήσουν σε αυτό το σημείο, θα αναγκαστούν να κατέβουν στο πολυσύχναστο δρόμο με τα οχήματα να περνούν ξυστά δίπλα τους.

Φανταστείτε μια μητέρα ή ένα πατέρα να έχει και ένα καρότσι με το παιδί του μαζί, τι μπορεί να συμβεί. Ούτε λόγος φυσικά αν κάποιος λόγω κινητικών προβλημάτων κινείται με αναπηρικό καρότσι.

Τέλος, σε παράδρομο δίπλα στη Λ . Μαραθώνος, στα Γλυκά Νερά, μια πινακίδα STOP δεν διακρίνεται καν, αφού έχουν τοποθετηθεί μπροστά της άλλες πινακίδες.

Με πληροφορίες από in.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr