Προσποιήθηκε την 13χρονη κόρη του στο διαδίκτυο και παγίδευσε 47χρονο παιδόφιλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσποιήθηκε την 13χρονη κόρη του στο διαδίκτυο και παγίδευσε 47χρονο παιδόφιλο

Ο πατέρας της 13χρονης κατάφερε να παγιδεύσει τον 47χρονο και να τον οδηγήσει κατευθείαν στα δίχτυα της αστυνομίας

Ένας πατέρας 13χρονης κοπέλας η οποία δεχόταν άσεμνα μηνύματα μέσω διαδικτύου κατάφερε να παγιδεύσει τον 47χρονο αποστολέα των μηνυμάτων και να τον οδηγήσει στα δίχτυα της αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά, στη σύλληψη ενός άνδρα 47 ετών προχώρησαν οι Αρχές στην Πάτρα, ο οποίος μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε 13χρονη την οποία μάλιστα προσπαθούσε να συναντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 47χρονος μέσω λογαριασμού instagram που διατηρεί, προσέγγισε την 13χρονη, στέλνοντάς της μηνύματα με σκοπό να την συναντήσει.

Η ανήλικη φέρεται να ενημέρωσε τους γονείς της, με τον πατέρα της να αρχίζει να συνομιλεί στο διαδίκτυο με τον 47χρονο από το προφίλ της κόρης του, κάνοντάς τον να νομίζει πως συνομιλούσε με την 13χρονη.

Έκλεισαν ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα, όπου εμφανίστηκε ο πατέρας της. Παράλληλα ήταν στο σημείο και αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπεια και οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί από παιδοψυχίατρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr