Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πυγμάχος που σκότωσε τον 76χρονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πυγμάχος που σκότωσε τον 76χρονο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πυγμάχος που σκότωσε έναν ψαρά με μία μπουνιά
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πυγμάχος που σκότωσε έναν ψαρά με μία μπουνιά στην Μαρίνα της Καλλιθέας το πρωί της Παρασκευής.
Από τον εισαγγελέα ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Ο 48χρονος ομογενής υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν είχε καταλάβει ότι το χτύπημα του ήταν δολοφονικό. Μάλιστα, αρχικά υποκρινόταν ότι δεν ξέρει καν να μιλήσει καλά ελληνικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο 76χρονος συνταξιούχος ήταν πατέρας ενός άντρα στην ηλικία του δράστη και παππούς τεσσάρων παιδιών. Τα τελευταία έξι χρόνια τα πρωινά του τα περνούσε δίπλα στη θάλασσα ψαρεύοντας. Ήταν πάντα ευγενικός και φιλικός με όλους. Μια παρατήρηση όμως στον 48χρονο ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ο διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Μόλις βγήκε από το νερό ο 48χρονος δράστης κατευθύνθηκε προς τον 76χρονο που ψάρευε μαζί με ένα φίλο του. Λογομάχησε μαζί του και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τον γρονθοκόπησε τουλάχιστον δύο φορές.

Μετά από λίγα λεπτά, ο ηλικιωμένος έπεσε αναίσθητος. Ούτε οι ψαράδες που ήταν δίπλα του αλλά ούτε οι διασώστες που έφθασαν άμεσα στο σημείο κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Μέσα σε λίγες ώρες ο πρώην πυγμάχος εντοπίστηκε να πίνει αμέριμνος τον καφέ του στην Καλλιθέα. Στη σύλληψη του βοήθησαν οι περιγραφές των ψαράδων αλλά και οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την πινακίδα της μοτοσυκλέτας του.

Το προφίλ του 48χρονου

Ο δράστης είναι ομογενής από το Καζακστάν και πρώην πυγμάχος ο οποίος μέχρι και σήμερα γυμναζόταν σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες προκειται για οξύθυμο άνθρωπο.

Ο 48χρονος συνήθιζε να συχνάζει σε γυμναστήρια στην Καλλιθέα, ενώ πριν από κάποια χρόνια ιδιοκτήτης γυμναστηρίου είχε αναγκαστεί να τον απομακρύνει λόγω κακής συμπεριφοράς.

Θλίψη και οργή επικρατεί στην οικογένεια του 76χρονου ερασιτέχνη ψαρά. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο 48χρονος πρώην μποξέρ του αφαίρεσε τη ζωή κυριολεκτικά για μία ασήμαντη αφορμή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr