Πρωτοφανής επίθεση μαθητών σε καθηγητές έξω από σχολείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοφανής επίθεση μαθητών σε καθηγητές έξω από σχολείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος των μαθημάτων έξω από σχολείο με μαθητές να κινούνται απειλητικά και να χτυπούν καθηγητές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Αγρινίου μετά το τέλος των μαθημάτων με μαθητές να κινούνται απειλητικά προς καθηγητές και να τους χτυπούν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniotimes.gr, αφορμή για το πρωτοφανές επεισόδιο στάθηκαν οι εκλογές του 15μελούς.

Πιο αναλυτικά, με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών. Κάποιοι μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr