Ψαθάς σε Πειραιώς: «Το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Ψαχνά θα είναι μεγάλη πληγή για την τοπική κοινωνία»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψαθάς σε Πειραιώς: «Το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Ψαχνά θα είναι μεγάλη πληγή για την τοπική κοινωνία»

Ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων στην διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η Τράπεζα Πειραιώς προτίθεται να προχωρήσει σε οριστικό κλείσιμο στα καταστήματά της σε Ψαχνά και Κύμη.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς έστειλε έγγραφο προς τη διοίκηση της Τράπεζας με το οποίο ζητάει να συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος που υπάρχει στα Ψαχνά.

Ο Δήμαρχος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το κατάστημα δεν πρέπει να κλείσει, τονίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα πλήξει την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Όπως όλα δείχνουν βέβαια το κλείσιμο του καταστήματος είναι αναπόφευκτο γιατί η απόφαση της Πειραιώς φαίνεται να είναι οριστική και αμετάκλητη, όπως είχε συμβεί και πριν από λίγο καιρό με την Εθνική τράπεζα.

Το έγγραφο του Δημάρχου στην Διοίκηση της Τράπεζας:

Share via:



Σταμάτης Ρουσόδημος

Ο Σταμάτης Ρουσόδημος είναι o Ιδιοκτήτης του Psaxna.gr. Έχει σπουδάσει Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ και Computer Science στο South European College of Ellanion.Με την Δημοσιογραφία ασχολείται από το 2010 και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ταχύρυθμης εκπαίδευσης στην Αθήνα.Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης με Α.Μ. 0384,Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών και συντάκτης αθλητικού ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Eviasports.gr.

Trending Now

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr