Ψαθάς στο evima.gr: «Δυστυχώς ζήσαμε ένα δράμα» – Πως κάηκε η 60χρονη γυναίκα στον Πισσώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψαθάς στο evima.gr: «Δυστυχώς ζήσαμε ένα δράμα» – Πως κάηκε η 60χρονη γυναίκα στον Πισσώνα

Στον Πισσώνα εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα, 60 ετών, από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν για φωτιά το απόγευμα της Τετάρτης σε επιχείρηση.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη φωτιά που ξέσπασε σε κοντέινερ στον Πισσώνα Ευβοίας. Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μια γυναίκα, ηλικίας 60 ετών. Η φωτιά στις πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της εταιρείας “Κελαϊδίτης” σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοέμβριου 2021.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανέλαβε την επιχείρηση κατάσβεσης, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας τον άντρα και τον γιο της 60χρονης γυναίκας.

Το evima.gr, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, ο οποίος δήλωσε, «δυστυχώς ζήσαμε ένα δράμα στον Πισσώνα. Η φωτιά η οποία πιθανόν ξέσπασε από φιάλη υγραερίου είχε ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το οίκημα που ζούσε η οικογένεια Ινδικής καταγωγής και να χάσει τη ζωή μία γυναίκα. Η εν λόγω οικογένεια σούπερ χρόνια στον Πισσώνα καθώς εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr