Ψαθάς στο evima.gr: Καλά στην υγεία τους οι 40 περιπατητές που εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Δίρφυς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψαθάς στο evima.gr: Καλά στην υγεία τους οι 40 περιπατητές που εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Δίρφυς

Νέα εξέλιξη για τους 40 περιπατητές που εγκλωβίστηκε στο καταφύγιο της Δίρφυς στην Εύβοια.

Νέες πληροφορίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το evima.gr, αναφορικά με τον εγκλωβισμό των 40 επιβατών στο καταφύγιο της Δίρφυς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, όταν έμπειροι περιπατητές έφτασαν στο Όρος Δίρφυς, με αποτέλεσμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να εγκλωβιστούν.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, δήλωσε πριν από λίγο στο evima.gr, πως οι 40 περιπατητές είναι έμπειροι και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία τους. Ο ίδιος τόνισε πως λόγω της ισχυρής χιονόπτωσής και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή, το λεωφορείο δεν μπορεί να πλησιάσει το καταφύγιο, «εάν οι περιπατητές επιθυμούν να φύγουν από το καταφύγιο θα αποχωρήσουν με τα πόδια προς την Στενή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ψαθάς.

Την ίδια ώρα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν την κεντρική βόρεια και νότια Εύβοια χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην κοινότητα Σέτας τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε διακοπή ρεύματος η οποία αποκαταστάθηκε γρήγορα. Στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή συνέχεια του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr