Πυροβολισμοί και τρεις βαριά τραυματίες έξω από γνωστό κλαμπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί και τρεις βαριά τραυματίες έξω από γνωστό κλαμπ

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), για πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι έξω από γνωστό κλάμπ στην οδό Ιάκχου, με τρεις νεαρούς Κρητικούς από τα Μάλια που είχαν έρθει Αθήνα για μπάτσελορ να δέχονται πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα τζιπ.

Τραυματισμένοι στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια 28 και 30 ετών και ένας ακόμη 28χρονος ο οποίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η παρέα των 6-7 Κρητικών διασκέδαζαν σε μπαρ ενώ στο πλαίσιο του bachelor party επιδόθηκαν στο λεγόμενο “bar hoping”, πηγαίνοντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Στο τελευταίο μπήκαν στις 03.00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, πέρασε από το σημείο, προκαλώντας μάλιστα ανησυχία καθώς δε χωρούσε να περάσει δίπλα από τα τραπέζια. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών (ο οποίος δεν είναι μεταξύ των τραυματιών), ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.

Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα – πιθανότατα ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός. Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr