Ράδιο Αρβύλα: Θα προβληθεί την Τρίτη – Οι παρουσιαστές θα δώσουν απαντήσεις για τη συνέχεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράδιο Αρβύλα: Θα προβληθεί την Τρίτη – Οι παρουσιαστές θα δώσουν απαντήσεις για τη συνέχεια

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι συντελεστές της εκπομπής μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Στον «αέρα» το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την υπόλοιπη εβδομάδα, με τον ΑΝΤ1 να υποστηρίζει ότι θα μεταδοθεί κανονικά.

Σάλος έχει προκληθεί με τις αποκαλύψεις για τον, εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι καταγγελίες για revenge porn έφεραν την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις τη Δευτέρα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το μεγάλο ερώτημα ήταν το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή μέχρι και την Παρασκευή, όπου έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένη η διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη Θεσσαλονίκη, στο τιμ του Ράδιο Αρβύλα, άπαντες είναι σοκαρισμένοι με τις εξελίξεις και με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει όλα όσα έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Πηγές από τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά την Τρίτη (14.12), πιθανότατα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, και μετά τις γιορτές θα οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί εν τέλει. Κύκλοι του καναλιού ανέφεραν πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και υπογράμμιζαν πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», για αυτό και η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως στις 20:00 της Τρίτης, οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα βγουν κανονικά στη συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο, η εκπομπή δεν θα θυμίζει σε τίποτα το ψυχαγωγικό σόου που έχουμε συνηθίσει. Οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς αναμένεται επί της ουσίας να μιλήσουν στους τηλεθεατές για την υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη το τελευταίο 24ωρο.

Δεν αποκλείεται οι τρεις παρουσιαστές να εξηγήσουν και την όποια απόφαση έχει παρθεί, ή αναμένεται να παρθεί, για το αν θα προβληθεί η εκπομπή τόσο τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Παρασκευή όσο και μετά τα Χριστούγεννα. Σε κάθε περίπτωση, η εκπομπή της Τρίτης (14.12) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με τις πληροφορίες που διακινούνται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα.

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr