Ραγδαίες εξελίξεις στη Φολέγανδρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Φολέγανδρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν

Φολέγανδρος Ραγδαίες εξελίξεις: Ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας που είχε εξαφανιστεί για μιάμιση ημέρα βρέθηκε ζωντανός – Σύμφωνα  με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος είχε επισκεφθεί μαζί με την 26χρονη τη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/7) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και τον οδηγούν στη Χώρα του νησιού όπου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα.

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση». Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος φίλος της 26χρονηςΓαρυφαλλιάς φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στη Φολέγανδρο, η σορός της οποίας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν.

H άτυχη κοπέλα, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή η 26χρονη, μάρτυρες την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr