Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο σε ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο σε ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 30χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ζαγκλιβέρη που έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, πλήθος κόσμου έσπευσε σήμερα το μεσημέρι στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην Παλαιοκώμη Σερρών, για να αποχαιρετήσει τον 30χρονο που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Γιώργος έδωσε τον δικό του δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Ο 30χρονος μαχητής, είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στον κόσμο με τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, σχετικά με το πρόβλημα υγείας του και την προσπάθειά του να το ξεπεράσει, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο δύναμη και κουράγιο στους χιλιάδες ακολούθους του.

Όπως γνωστοποίησε ο αδερφός του, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr