Ρεπορτάζ evima.gr: Σε απόγνωση οι οδηγοί στη Ν. Εύβοια – Ζητούν να αποσυρθούν τα έργα στο Βασιλικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεπορτάζ evima.gr: Σε απόγνωση οι οδηγοί στη Ν. Εύβοια – Ζητούν να αποσυρθούν τα έργα στο Βασιλικό

«Ζούμε καθημερινά ένα μαρτύριο», δήλωσαν χαρακτηριστικά στο evima.gr, οι οδηγοί - Κάνουν έκκληση να αποσυρθούν τα έργα στο Βασιλικό

Μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν καθημερινά οι οδηγοί που μετακινούνται από και προς το Βασιλικό, καθώς εκτελούνται από τον ΑΔΜΗΕ οι εργασίες του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ 400KV ΤΗΣ Γ.Μ (400KV) ΚΥΤ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Ρ860) – ΚΥΤ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρ830) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΔ ΑΥΛΙΔΑΣ – ΑΦΡΑΤΙ», που αφορούν στην επισκευή καλωδίου υπερυψηλής τάσης (400kV).

Συγκεκριμένα οδηγοί ανέφεραν στο evima.gr, πως οι δύο λωρίδες δίνονται στην κυκλοφορία, από 6- 9 π.μ και από 1-5 μ.μ.τις υπόλοιπες ώρες είναι μια η λωρίδα και αυτό δυσχεραίνει την κυκλοφορία από και προς Χαλκίδα (Εθνική οδό Χαλκίδα Αλιβερίου. Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων με τους οδηγούς να αναφέρουν πως μένουν ακινητοποιημένοι για ώρες στην ευρύτερη περιοχή. «Τα έργα πρέπει να αποσυρθούν τις καθημερινές μια διαδρομή 15 λεπτών, την κάνουμε πάνω από μια ώρα. Πρέπει κάποιος να φροντίσει άμεσα γι αυτό. Ζούμε καθημερινά ένα μαρτύριο», δήλωσαν χαρακτηριστικά στο evima.gr.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση του έργου αυτού, περιλαμβάνουν την τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας εργοταξιακής σήμανσης καθώς και προσωρινού σηματοδότη (εναλλασσόμενο εργοταξιακό φανάρι), στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας,  σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υποδομών περί σήμανσης εκτελούμενων έργων επί των οδών (ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ) και έχουν εγκριθεί με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr