Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα – Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα – Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων

Η ανακρίτρια έχει ήδη καταρτίσει ένα πρώτο κατάλογο μαρτύρων και αναμένεται να σταλούν οι πρώτες κλήσεις για κατάθεση στο τέλος της εβδομάδας

«Ανοίγουν» τα τηλέφωνα στην υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, καθώς το σχετικό αίτημα της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα για την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στην υπόθεση έγινε δεκτό.

Πλέον, οι Αρχές θα εξετάσουν ενδελεχώς τα οκτώ κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, προκειμένου να ερευνήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της. Την ίδια στιγμή, εξονυχιστικά θα εξεταστούν και ο φορητός υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να ελεγχθεί το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο, το ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο, αλλά και οι επικοινωνίες της στα social media.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ήδη καταρτίσει ένα πρώτο κατάλογο μαρτύρων και αναμένεται να σταλούν οι πρώτες κλήσεις για κατάθεση στο τέλος της εβδομάδας. Από το ανακριτικό κατώφλι θα περάσουν ιατροί από όλα τα εμπλεκόμενα νοσοκομεία, ιατροδικαστές και φυσικά πρόσωπα του συγγενικού και φιλικούπεριβάλλοντος, με πρώτο τον Μάνο Δασκαλακη που θα καταθέσει ανωμοτί, από την στιγμή που δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Πηγή:newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr